منوی اصلی
لینک های برتر
خانه تاریخی بروجردی
مسجد و مدرسه آقابزرگ
نورگیر خانه تاریخی بروجردی
اتاق پنج دری خانه تاریخی طباطبایی

بازدید بیش از 10 هزار نفر گردشگر از مجموعه جهانی باغ فین

خبرنامه اداره


به گزارش روابط عمومی اداره میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی شهرستان کاشان، احمددانائی نیاسرپرست اداره با اعلام این خبر گفت: در آخرین جمعه ماه رمضان بیش از 10 هزار گردشگر از مجموعه باغ جهانی فین استقبال کردند

وی افزود: موج دوم سفرهای کاشان در فصل بهار از اوایل اردیبهشت ماه آغاز گردیده و تورهای ویژه گلابگیری توسط دفاتر و شرکت های خدمات مسافرتی و جهانگردی در حال برنامه ریزی است.

دانائی نیا با توجه به استقبال گردشگران از گلابگیری کاشان افزود:اجرای برنامه های ویژه از جمله جشنواره های اختصاصی گلابگیری و برپایی نمایشگاههای صنایع دستی وسوغات در بخش های چهارگانه کاشان از جمله تمهیدات ستاد اجرایی خدمات سفر شهرستان در تسهیل سفر مسافران و میهمانان اردیبهشتی کاشان می باشد.

ناصحی پور معاون گردشگری اداره در ادامه گفت: در کنار برنامه های ستادی شهرستان، اداره میراث فرهنگی نیز جهت ثبت خاطره ای ماندگار برای مسافران و گردشگران برنامه هایی همچون استقرار نیروی راهنما و راهنمای صوتی الکترونیک در ابنیه ، برپایی نمایشگاه صنایع دستی و سوغات، برپایی غرفه عکاسی سنتی در مجموعه جهانی باغ فین اجرای نمادین گلابگیری در دستور کار قرار دارد.

 

 

 

   

گفتگو با ریاست اداره
خدمات اینترنتی
نظرسنجی